Fysiotherapie, manuele therapie en osteopathie bij Fysio Heel in Limburg

Neem contact op

Wordt u in het dagelijks leven belemmerd tijdens het bewegen? Bijvoorbeeld omdat u last heeft van RSI of een blessure? Dan biedt fysiotherapie uitkomst. Fysio Heel behandelt algemene en specifieke pijnklachten, zoals nekpijn en schouderklachten.

 Algemene fysiotherapie

Wie pijnklachten heeft naar aanleiding van een blessure of overbelasting, kan vaak bij de algemeen fysiotherapeut terecht. Hij of zij weet alles van het bewegingsapparaat en helpt u snel weer op de been. Dit kan zowel tijdens individuele therapie als tijdens groepstherapie zijn. Naast oefeningen geeft de algemeen fysiotherapeut ook advies, zodat u optimaal kunt blijven bewegen.

Manuele therapie

De wervelkolom is letterlijk de ruggengraat van ons lichaam. Als we die niet goed kunnen bewegen, ontstaan er nare pijnklachten. De manueel therapeut behandelt patiënten met problemen aan de wervelkolom en ledematen. Bijvoorbeeld bij een tenniselleboog, heupklachten, hoofdpijn en kaakklachten. Hij of zij werkt onder andere met mobilisaties en manipulaties, waarbij de gewrichten in een specifieke richting worden bewogen.

Maak een afspraak

Osteopathie

Net als bij algemene fysiotherapie en manuele therapie, heft osteopathie storingen op in spieren, gewrichten en de wervelkolom. Maar de osteopaat besteedt ook aandacht aan eventuele problemen in de organen of het centrale zenuwstelsel. Door de beweeglijkheid en het functioneren daarvan te onderzoeken en te behandelen, verhelpt de osteopaat uw klachten.

Meer informatie aanvragen