Ontdek het plezier van (fysio)fitness bij Fysio Heel in Limburg

Neem contact op

Bij Fysio Heel kunt u uw fitnessoefeningen en -training in een prettige, persoonlijke en ontspannen omgeving uitvoeren. In de trainingszaal heerst een informele sfeer met een verscheidenheid aan faciliteiten. Fysio Heel biedt ook diverse groepslessen. Kortom, voor ieder wat wils. Kom gerust eens langs.

(Fysio)fitness

Wilt u sterker, sneller of strakker worden? Wat uw doel ook is, bij Fysio Heel beweegt u onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut. Samen stelt u een persoonlijk trainingsschema op en tussentijds bespreekt u uw voortgang met uw behandelaar. Met (fysio)fitness weet u zeker dat u op een gezonde en veilige manier aan het sporten bent.

Vraag meer informatie aan

Groepslessen en spinning

Fysio Heel heeft een groot aanbod aan groepslessen. Houdt u van krachtige cardiotraining, bewegen op muziek of krijgt u energie van een flinke inspanning op de fiets? In de sportschool van Fysio Heel kan het allemaal.

Er zijn spinninglessen, Ladies Fit-lessen, RugFit-lessen maar ook verschillende groepslessen voor senioren en mensen die tijdens of na een revalidatietraject hun training willen vervolgen. In het schema staat een overzicht van de lestijden met een toelichting.

Bekijk het groepslesrooster