De gewichtsconsulent in Heel leert u de juiste keuzes maken

Neem contact op

Een gezond gewicht, dat is een mooi streven. Maar hoe bereikt u dat? De gewichtsconsulenten van Fysio Heel helpen u bij het maken van bewuste keuzes. Deze keuzes hebben betrekking op voeding en beweging. Samen met de fysiotherapeut gaat u op zoek naar de juiste balans.

Een gezond gewicht is belangrijk

U weet best dat het verstandig is om regelmatig te bewegen, niet te snoepen en voldoende water te drinken. Maar waarom eigenlijk? Bij een gezond gewicht zit u lekkerder in uw vel. Bewegen gaat gemakkelijker, u bent minder snel buiten adem en de kans om ziek te worden is kleiner. Bovendien belemmeren eventuele overbodige kilo’s u niet meer tijdens uw dagelijkse handelingen.

Wat doet een gewichtsconsulent?

Een gewichtsconsulent helpt u bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van eten, drinken en beweging. Hij of zij treedt daarom ook op als leefstijlcoach. Door kleine veranderingen in uw leefstijl aan te brengen, voelt u zich al snel energieker. Daarnaast zorgt de gewichtsconsulent ervoor dat deze verandering van duurzame aard is. Geen maaltijdvervangers, voedselhypes of afslankboeken, maar weloverwogen keuzes.

Stel een vraag

De gewichtsconsulenten van Fysio Heel

In de praktijk van Fysio Heel werken 2 gewichtsconsulenten: Ron en Vivian. Zij zijn gediplomeerd gewichtsconsulent.

Maak een afspraak bij Ron of Vivian