Zoekt u een gewichtsconsulent in de buurt van Roermond? Bel de praktijk van Fysio Heel

Huidtherapie Midden Limburg

U kunt bij ons terecht voor huidtherapie, oedeemtherapie, wondzorg en lasertherapie.

Het team van Huidtherapie Midden-Limburg bestaat uit gekwalificeerde huidtherapeuten en een praktijkmanager. Alle huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. De praktijk is bovendien aangesloten bij de Deutsche Gesellschaft für Lymphologie.

Voor fysiotherapie, manuele therapie en osteopathie kunt u terecht bij Fysio Heel

Oedeemtherapie

Team
Huidtherapie Midden Limburg bestaat sinds 2007 en is sindsdien uitgegroeid tot een breed georiënteerde praktijk met een modern en dynamisch karakter. Het team bestaat uit acht huidtherapeuten, ieder met specialisaties binnen het vakgebied. Belangrijke spil binnen de organisatie vormt onze praktijkmanager. Zij fungeert als eerste aanspreekpunt en helpt u graag verder met al uw vragen of verzoeken.

Huidtherapie

Aandoeningen
Er bestaat een breed scala aan huidaandoeningen die voor behandeling in aanmerking komen. Zo is Huidtherapie Midden Limburg onder andere gespecialiseerd in de behandeling van lymfoedeem.

Behandelingen
Wij beschikken over een zeer uitgebreid programma aan behandelmogelijkheden op het gebied van huidtherapie, oedeemtherapie, wondzorg én lasertherapie.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze website www.huidml.nl

Het team van Fysio Heel bestaat uit fysiotherapeuten, gewichtsconsulenten en leefstijlcoaches