Maak een afspraak met de gewichtsconsulent van Fysio Heel

Rugscholing en revalidatie

Rugklachten kunnen heel divers zijn. Om deze te voorkomen en genezen, biedt Fysio Heel rugscholing. Deze training wordt gegeven in kleine groepjes gedurende meerdere weken. Ook voor wie revalideert na een ongeval, ziekte of operatie, heeft Fysio Heel de juiste behandelingen beschikbaar.

Verbeter uw kracht met fysiofitness

Rugscholing

Zoals de naam al doet vermoeden ‘leert’ u tijdens de rugscholing om uw rug veilig te gebruiken, bijvoorbeeld bij bukken en tillen. Het programma wordt ook wel rugtraining genoemd. Gedurende 12 weken komt u 2 keer per week bijeen met een kleine groep. Rugscholing is geschikt voor mensen met acute en chronische rugklachten. Denk aan patiënten met aspecifieke lage rugklachten, een hernia, terugkerende rugklachten of die herstellende van een rugoperatie zijn.

Revalidatie

Na een ongeval, medische ingreep of ernstige ziekte kan het lastig zijn om uw leven weer op de rails te krijgen. Daarom biedt Fysio Heel zowel psychische als fysieke ondersteuning tijdens het revalidatietraject. Indien nodig werkt de fysiotherapeut samen met een arts, ergotherapeut, podotherapeut, huidtherapeut en psycholoog. Tijdens dit traject komen uw klachten en de invloed daarvan op uw functioneren aan bod. Ook wordt er aandacht besteed aan het door u gestelde doel en uw motivatie.

Laat u adviseren door de leefstijlcoach van Fysio Heel